Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Μουσική Εποποιία...

Όσοι από εσάς χάσατε την live εκπομπή "Μουσική Εποποιία" με τον Ντίνο Μπελιό, μπορείτε να την παρακολουθήσετε σε μαγνητοσκόπηση πατώντας εδώ.

Η εκπομπή ξεκινάει από το 7:00 λεπτό, μιας και στην αρχή κάνουμε διάφορες ρυθμίσεις. Η εκπομπή είναι ως επιτοπλίστων με ξένα τραγούδια. Όπως θα παρατηρήσετε και εσείς ο αγαπητός φίλος Ντίνος έχει πλούσιες γνώσεις που πολλές φορές εκπλήσσουν. Εδώ και καιρό προσπαθούμε να τον πείσουμε να κάνει εβδομαδιαία εκπομπή αλλά δυστυχώς το αρνείται πεισματικά. Γι αυτό το λόγο, παρακαλούμε θερμά όλους εσάς που σας άρεσε η ανωτέρω εκπομπή να μας στηρίξετε με σχόλια, e-mail, και μηνύματα στο facebook, μπας και καταφέρουμε να τον μεταπείσουμε.

Η εκπομπή έχει ανανεώσει το ραντεβού της για την Δευτέρα με θεματική ενότητα, Soundtrack ταινιών. Για την ακριβή ώρα θα υπάρξει ενημέρωση.

Μπορείτε να αφήνετε τα σχόλιά σας στο κάτω μέρος της ανάρτησης πατώντας εκεί που λέει σχόλια, επιλέγοντας στη συνέχεια την επιλογή Όνομα/Διεύθυνση URL και συμπληρώνοντας μόνο το πεδίο Όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου