Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Λίγα λόγια για το Σιφνέικο Τακίμι.

Αρχικά το Σιφνέικο Τακίμι ξεκίνησε από μια ομάδα στο facebook αποκλειστικά για παιδιά από τη Σίφνο που ασχολούνται με κάποιο όργανο ή με το τραγούδι. Σκοπός της ομάδας αυτής είναι να φέρει πιο κοντά όλα αυτά τα παιδιά, ώστε με τον καιρό να προκύψει κάτι ακόμα ποιο δημιουργικό και οργανωμένο.

Για τον λόγω του ότι αυτή η ομάδα είναι ουσιαστικά κλειστή στο ευρύ κοινό, και επειδή είχαμε πολλά παράπονα από άτομα που τους αρέσει πολύ η μουσική αλλά δεν ασχολούνται τόσο στενά μαζί της ώστε να μπουν στην ομάδα, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το συγκεκριμένο blog όπου δεν θα υπάρχουν περιοριστικοί όροι και θα είναι ανοιχτό στον καθένα.

Σκοπός του συγκεκριμένου blog είναι η ψυχαγωγία και η ενημέρωση για όλα τα μουσικά δρώμενα στη Σίφνο, από πανηγύρια, μουσικές εκδηλώσεις και live σε μαγαζιά, έως prive τακίμια και καταστάσεις!!!!

Δημιουργήσαμε και ένα ιντερνετικό κανάλι, το Σιφνέικο Τακίμι TV, όπου ανά τακτά διαστήματα, άτομα από την ομάδα και όχι μόνο, θα κάνουν live εκπομπές κυρίως μουσικού περιεχομένου. Όταν δεν υπάρχει ζωντανή εκπομπή, μπορείτε να παρακολουθήσετε μαγνητοσκοπημένες εκπομπές πατώντας κάτω δεξιά στο παραθυράκι του καναλιού εκεί που λέει videos.

Ακόμα να πούμε ότι όταν υπάρχει ζωντανή εκπομπή λειτουργεί και live chat όπου μπορούμε να επικοινωνούμε. Το chat θα το βρείτε και αυτό στο κάτω δεξιά μέρος του παραθύρου του καναλιού εκεί που λέει chat.

Tέλος θα ήθελα να ζητήσω την στήριξή σας στην προσπάθειά μας αυτή, μιας και βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και να μας ενημερώνετε για οποιοδήποτε νέο μουσικού ενδιαφέροντος, να μας στέλνετε φωτογραφίες και ό,τι άλλο θέλετε, στο email μας

sifneikotakimi@gmail.com

Σας ευχαριστούμε και περιμένουμε την βοήθειά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου